2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Megbukott a gyurcsányi-orbáni gyűlöletpolitika

A Jobbik megelégedéssel nyugtázza a Gyulai Törvényszék tegnapi döntését, mely törvényesnek mondta ki a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület működését. Ezzel bebizonyosodott, hogy a Gyurcsány- és Orbán-kormányok propagandájával ellentétben a tisztességes embereknek igenis jogukban áll segítséget kérniük és kapniuk civil szervezetektől akár személyi és vagyoni biztonságuk megőrzése érdekében is, ha azt a korrupcióval átszőtt rendőrség nem képes törvényi kötelezettségének megfelelően garantálni.
E döntés következmények nélkül nem maradhat: a Jobbik azt javasolja, hogy az úgynevezett egyenruhás bűnözést vizsgáló eseti bizottság egyoldalú, a Fidesz–KDNP szájíze szerint megfogalmazott, nettó hazugságokkal teli megállapításait tartalmazó jelentés végre méltó helyére, a szemeteskukába kerülne.

A Jobbik szintén üdvözli az Emberi Jogok Európai Bíróságának azt a döntését is, mely jogellenesnek minősítette a Gyurcsány-kormány rendőrsége által az Árpád-sávos zászló miatt történt előállítást.

Mindkét ítélet bizonyítja: a Gyurcsány- és Orbán-kormányok által a gyűlöletre, a hazafias érzelmeket tanúsítók megfélemlítésére épített propaganda megbukott, azoknak az erőszakszervezetek általi alkalmazása súlyosan sérti az emberi jogokat.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek