2022. 11. 27. vasárnap

Virgil
1 EUR 411 HUF
1 GBP 479 HUF

Meg kell tartani a tárgyalást Fekete Győr András, a MOMentum elnöke ügyében

Hivatalos személy elleni erőszak miatt emelt vádat a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség több 2020 szeptemberében, több személy, köztük Fekete-Győr András, a Momentum elnöke ellen. Fekete-Győrt azzal gyanúsították, hogy “erőszakos magatartásával akadályozta a rendőröket a jogszerű eljárásban”. Az ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás nélkül, büntetővégzéssel hozzon döntést, és felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki Fekete-Győrre.
A bíróság a tegnapi napon ezt az ügyészségi indítványt elutasította, így az ügyben tárgyalás várható.

Fekete-Győr szerint:

“A helyzet változatlan: én állok a vádlottak padján azért, mert ki mertem állni a magyarok jogaiért és jövőjéért. Nem Szijjártó Péter, aki egy korrupt stróman jachtján töltötte a nyarat napi 7 millió forintért. Nem Tiborcz István, aki az adófizetők pénzét ellopva lett milliárdos. És nem Polt Péter, aki sunyi hallgatásával, a markát tartva, a fideszes bűnözőket védve ezt lehetővé tette. Hiszek a joguralomban, hiszek az igazamban. Nem követtem el semmilyen törvénybe ütköző cselekedetet. Jogvégzett emberként az álláspontomat hamarosan a bíróság előtti tárgyaláson is lehetőségem lesz kifejteni. Nem ijedek meg tőlük” – mondta.

Kertész Z István.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Adventi Matiné
A Művészetek Háza Béke Art Moziterme Adventi Matiné programja keretében idén is minden adventi hétvégén animációs és családi filmekkel várja az érdekl…