2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Magyar Kereskedelmi és Iparkamara valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium által szervezett roadshow miskolci állomása

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium által szervezett roadshow miskolci állomása

Csöbör Katalin kormánypárti országgyűlési képviselő köszöntője elején örömét fejezte ki, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium által szervezett roadshow egyik állomásának Miskolc adhat otthont. Miskolc és környéke ugyanis a rejtett erőforrások terepe. Noha az ország egyik legnépesebb városáról beszélünk, ez a vidék még számtalan lehetőséget hordoz magában.

„A 2021 és 2027 közötti időszakra szóló uniós költségvetés, mint azt tudjuk, egy helyreállítási tervet is tartalmaz. Ugyanakkor hiszem azt, hogy a gazdaság stabilizációja után rövidesen újra fejlődő pályára állhatunk, valamint azt is vallom, hogy Borsod a fejlődés egyik motorja lehet.” – folytatta Csöbör Katalin.

„Az információ- és véleménycsere mellett éppen ezért biztatok mindenkit, hogy járjon nálunk nyitott szemmel, építse itteni kapcsolatait, hiszen ez a fejlődő régió a mostaninál is több vállalkozást bír el. Közös munkával Miskolcot és környékét egy igazán innovatív és virágzó vidékké tehetjük, ami mindannyiunk hasznára válna.” – zárta beszédét az országgyűlési képviselő.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum