2022. 08. 11. csütörtök

Zsuzsanna, Tiborc
1 EUR 398 HUF
1 GBP 470 HUF

Magyar Békekör: szolidaritás az orosz és a német néppel

A Magyar Békekör szerdán együttérzéséről és szolidaritásáról biztosította az orosz és a német népet, valamint azoknak az orosz és német embereknek a hozzátartozóit, és szeretteit, akiknek az életét hétfőn oltották ki Isztambulban és Berlinben.
Andrej Karlov, Oroszország ankarai nagykövetének aljas meggyilkolása (hátba lőtték), és a berlini karácsonyi vásáron elkövetett tömegmészárlás annak jele, hogy meghatározott körök szélsőséges módszerekkel próbálják visszaforgatni a történelem kerekét, és megakadályozni a népek szabadságát. Egyik eszközük a terrorizmus, melyet a háttérből irányítanak, mert céljukat, a népek leigázását, országok szétdarabolását, forrásaik elvonását, és a demokrácia felszámolását nyílt sisakkal nem vállalják.    

A Magyar Békekör szerint a terrorizmus a globalizált finánctőke legszélsőségesebb köreinek eszköze uralmának fenntartásához a XXI. században. Ahhoz, hogy meghiúsítsák törekvéseiket és véget vessenek kíméletlen, aljas cselekedeteiknek, nemzetközi összefogásra van szükség a terrorizmus ellen.

A Magyar Békekör történelmi jelentőségűnek tartja Aleppo felszabadítását a terrorista rémuralom alól, és azt a nemzetközi összefogást, amely Moszkvában jött létre Oroszország, Törökország és Irán között a szíriai terrorizmus teljes felszámolására és a szíriai békés rendezésre. A Magyar Békekör azt szeretné, ha az antiterrorista együttműködés világméretűvé válna, és mind az Egyesült Államok, mind Nyugat-Európa részt venne benne ahelyett, hogy erőit Oroszország ellen vonultatná föl!

Bízunk benne, hogy a józanész felülkerekedik a világuralmi ösztönökön, és a II. világháborúban megismert koalíciós összefogáshoz hasonlóan képes lesz legyőzni korunk pestisét!+++

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek