2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Ma Mezőkövesden erőszakkal próbáltak meg elhallgattatni egy ellenzéki politikust

Szűcs Erika Megyei Önkormányzati képviselő sajtótájékoztatót tartott a mezőkövesdi futballklub bejáratánál. Elmondta véleményét és javaslatait arról a látványberuházásról, amit a futballklub 400 millió forintos állami támogatásból fog megvalósítani.

A sajtótájékoztató közben megjelent a futballklub egyik alkalmazottja – Tállai András államtitkár rokona. A sajtótájékoztatót követően indulatos hangnemben kérte számon a képviselő asszonyt – mondván milyen jogon használja a klubház előtti, egyébként valószínűsíthetően közterületet – majd idegesen, támadólag és követelőzően lépett fel a sajtótájékoztatóról felvételt készítő Varga Gergő DK-s aktivistával szemben. Az államtitkár rokona csak többszöri felszólításra volt hajlandó elengedni azt a kamerát, amelyet a DK-s aktivistától próbált erőszakkal elvenni.

A Tállai-család ezek szerint nem tűri, hogy valaki kérdéseket vagy véleményt fogalmazzon meg azzal kapcsolatban, hogy az államtitkár érdekeltségébe tartozó futballklub több százmillió forintot kapott a magyar államtól egy ötezer férőhelyes stadionra a 16 ezer lélekszámú Mezőkövesden.

A Demokratikus Koalíció sajnálja, hogy a maffiakormány haszonélvezői állampárti magabiztossággal próbálják elhallgattatni az ellenzéki véleményeket. A DK elvárja Tállai András államtitkár rokonától, hogy azonnali hatállyal és nyilvánosan kérjen bocsánatot a megtámadott DK-soktól.

DK Sajtóiroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…