2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Lezárult a DK kérdőíve – Az emberek 2%-a sem oltatná be magát a kormány által favorizált orosz vakcinával

Lezárult a DK kérdőíve – Az emberek 2%-a sem oltatná be magát a kormány által favorizált orosz vakcinával

Amikor a kormány bejelentette, hogy vizsgálni kezdi a kétes hírű, mellékhatásait és eredményességét tekintve teljesen ismeretlen orosz koronavírus-vakcinát, a DK egy online kérdőívben kérdezte meg az embereket arról, hogy milyen gyártmányú vakcinát mernének beadatni maguknak. A kérdőívünket sokezer ember töltötte ki, az eredmény pedig több, mint egyértelmű: a kitöltők 71%-a a német és amerikai gyártmányú vakcinát választaná, míg az oroszt mindössze kevesebb mint 2% választotta.

A Demokratikus Koalíció szerint az orosz vakcina erőltetésével a kormány csak azt éri el, hogy egyre többen lesznek, akik nem akarják beoltatni magukat a koronavírus ellen. Káros és veszélyes, hogy a magyar kormány az orosz diktátornak hízelegve az orosz vakcina vizsgálatával házal, miközben alig lesz valaki az országban, aki be merné ezzel oltatni magát. Figyelmeztetjük a kormányt: raktárokban porosodó, megbízhatatlan vakcinával lehet lopni, de nem lehet véget vetni a járványnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum