2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Krizáék szégyelljék magukat, a vasgyári orvosi ügyeletet pedig be ne merjék zárni!

„Igyál még egy pohárral, és fogd rá a nyuszira! Ezt a kakaóitalt reklámozó szöveget sokszor hallgathatta annak idején Kriza Ákos és Sebestyén László, mert már sokadik ügyben rukkolnak elő egy, a valóságot teljesen kifordító magyarázkodással.

Mert amit a vasgyári orvosi ügyelet bezárása kapcsán most előadnak, nem több szánalmas magyarázkodásnál. Ők zárják be a vasgyári orvosi ügyeletet, nem a szocialisták! Úgy zárja be az ügyeletet a Fidesz, hogy közben azt állítja, ezzel mentik meg a betegek életét! Hát miről beszélnek ezek az emberek? Egy ügyelet marad, feleannyi orvossal, feleannyi kijáró autóval, megnövekedett várakozási idővel. Ezzel mentik meg a miskolciakat?

Kriza Ákosék ráadásul az ügyelet bezárásának hírét el is akarták sumákolni. Titokban, a városlakókat és a több tízezer ember képviseletével megbízott szocialista önkormányzati képviselőket kijátszva hozták meg döntésüket. Majd miután az MSZP észrevette ezt, s erre fel is hívta a miskolciak figyelmét, tündérmesét gyártanak a csúnya szocialistákról, meg a jóságos városvezetésről, amelyik a nagy jóságában megszünteti az egyik orvosi ügyeletet, s duplájára növeli a másik betegforgalmát. Teljesen hülyének néznek minden embert!

Szégyelljék magukat, a döntésüket pedig vonják vissza!  Hagyják békén a miskolciakat!”

Az MSZP Miskolci Szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…