2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Krizáék szégyelljék magukat, a vasgyári orvosi ügyeletet pedig be ne merjék zárni!

“Igyál még egy pohárral, és fogd rá a nyuszira! Ezt a kakaóitalt reklámozó szöveget sokszor hallgathatta annak idején Kriza Ákos és Sebestyén László, mert már sokadik ügyben rukkolnak elő egy, a valóságot teljesen kifordító magyarázkodással.

Mert amit a vasgyári orvosi ügyelet bezárása kapcsán most előadnak, nem több szánalmas magyarázkodásnál. Ők zárják be a vasgyári orvosi ügyeletet, nem a szocialisták! Úgy zárja be az ügyeletet a Fidesz, hogy közben azt állítja, ezzel mentik meg a betegek életét! Hát miről beszélnek ezek az emberek? Egy ügyelet marad, feleannyi orvossal, feleannyi kijáró autóval, megnövekedett várakozási idővel. Ezzel mentik meg a miskolciakat?

Kriza Ákosék ráadásul az ügyelet bezárásának hírét el is akarták sumákolni. Titokban, a városlakókat és a több tízezer ember képviseletével megbízott szocialista önkormányzati képviselőket kijátszva hozták meg döntésüket. Majd miután az MSZP észrevette ezt, s erre fel is hívta a miskolciak figyelmét, tündérmesét gyártanak a csúnya szocialistákról, meg a jóságos városvezetésről, amelyik a nagy jóságában megszünteti az egyik orvosi ügyeletet, s duplájára növeli a másik betegforgalmát. Teljesen hülyének néznek minden embert!

Szégyelljék magukat, a döntésüket pedig vonják vissza!  Hagyják békén a miskolciakat!”

Az MSZP Miskolci Szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum