2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Köszönjük a miskolciak szavazatát és bizalmát, a városfejlesztést és a rendteremtést folytatjuk!
Aljas és bujkáló jelöltek Miskolcon

Köszönjük a miskolciak szavazatát és bizalmát, a városfejlesztést és a rendteremtést folytatjuk!

Köszönjük a miskolciak szavazatát és bizalmát,  a városfejlesztést és a rendteremtést folytatjuk!Ha valaki hétfőn reggel ránézett az országgyűlési választásokat ábrázoló politikai térképre, világos magyarázatot talált a miskolci választási eredményekre is.

A magyar választók az országgyűlési választáson a Fidesznek adták a szavazatok döntő többségét és ezzel az ország irányítását és annak felelősségét is.

A miskolci szocialisták jelöltjei jóval több szavazatot szereztek, mint az MSZP jelöltjei általában az országban. Ez azt jelzi, hogy miközben a párt megítélése rendkívül kedvezőtlen, a személyekre adott voksok alapján a városban dolgozó szocialista politikusok jelentős bizalmat és bíztatást kaptak a miskolci választóktól.

A miskolci jelöltek már az első forduló után megkezdték a választás kiértékelését.

Így egyetértünk abban, hogy az MSZP országgyűlési munkájában képviselőként megvan a magunk felelőssége is. Hiszen miközben a városunk képviseletére koncentráltunk, nem parancsoltunk megálljt a pártot és a társadalmat rongáló belső folyamatoknak!

Miskolcon a munkánk azonban nem áll meg. Legjobb tudásunk és képességünk szerint vezetjük és fejlesztjük tovább a várost. A megkezdett folyamatokat – kiemelten a REND megszilárdítását – minden eszközzel folytatjuk.

Az új kormánynak a miskolci városvezetés partnerséget, a miskolci szocialisták a Fidesznek az országos ügyekben konstruktív ellenzékiséget kínálnak.

Ugyanakkor reméljük, hogy a városunkban a korábbi gyakorlatnak megfelelően a Közgyűlésben pártpolitikát félretéve összefogunk a város ügyeiben.

Választóinknak és a minket támogatóknak köszönjük a szavazatokat, ellenfeleinknek gratulálunk, Miskolc és a miskolciak érdekében eredményes munkát kívánunk.

 

A Miskolci Szocialisták országgyűlési képviselőjelöltjei:

Fedor Vilmos, dr. Simon Gábor, Káli Sándor, dr. Tompa Sándor,

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…