2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Koronavírus: létünk múlik az együttműködésen

Világméretű járványt és gazdasági válságot prognosztizálnak Amerikában és Európában – jelentette a Magyar Szociális Fórum a Reutersre hivatkozva pénteken. (https://www.reuters.com/article/us-china-health/world-prepares-for-coronavirus-pandemic-global-recession-forecast-idUSKCN20M069?feedType=RSS&feedName=topNews)

A fejleményre reagálva a Magyar Szociális Fórum a következőket írta: „A koronavírus az emberiség legfőbb ellenségévé vált. Terjedését még nem sikerült feltartóztatni. Valószínűleg csak világméretű összefogással lehet. Ismereteink és tudásunk, alkotó képességünk összeadásával. A történelem azt bizonyítja, hogy képes rá az ember, de akarnia is kell! Világméretű együttműködésre van szükség a mostani vészhelyzetben is! Mert ha szétaprózódik az ismeret, s profitérdek szolgálatában álló laboratóriumok szűk falai közé szorul, ahelyett, hogy mások találékonyságával és újító képességével is élne, a nagy kaszás kedvére arathat. Itt az idő, hogy bebizonyítsuk, képesek vagyunk összefogni a közös ellenséggel szemben. Ha és de nélkül, puszta létünk érdekében”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum