2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Kiss Szilárd újra állami mobilkészüléken beszélheti meg üzleti ügyeit Fazekas Sándorral

Kiss Szilárd újra állami mobilkészüléken beszélheti meg üzleti ügyeit Fazekas Sándorral

Miközben a fideszes oligarchakormány továbbsarcolja a magyar családokat, a pénzükből ingyen mobiltelefont ajándékoz az elítélteknek. Az önmagában is vérlázító hírt még sikerült azzal fokozni, hogy a jelentősnek mondható beszerzésre a legnagyobb titokban, közel 42 milliárd forint értékben állapodtak meg a legnagyobb magyarországi hírközlési multinacionális vállalattal, amelynek tulajdonában álló hírportáltól korábban sajtóhírek szerint kormányzati nyomásra távolították el a szerkesztőség több tagját. Nem kizárt, hogy csúcskategóriás okostelefonokat is fog az állam vásárolni, mivel ebből az elképesztő összegből elítéltenként több mint 200 ezer forint jut a készülékek beszerzésére.

42 milliárd forintból a férfiak 40 éves nyugdíjba vonulásának egyharmadát finanszírozhatná az állam, vagy közel harmadával növelhetné a felsőoktatási férőhelyek számát, de könnyedén bevezethetné az ingyenes alapfokú internet-hozzáférést is. A Jobbik a kormány wellnessbörtönei helyett önfenntartó börtönöket hozna létre szerte az országban. Az önfenntartó börtönökben a rabok maguk termelnek még napi ellátási költségeiket, valamint a bűncselekményeik sértettjeinek kártérítését. Az önfenntartó börtönök mellett pedig költségcsökkentési megfontolásokból bel- és külföldi bérrabtartási megállapodásokat kötnénk, amelyekkel nagyságrendileg 15-20 milliárd forintnyi költségvetési forrást takaríthatnánk meg.

A Jobbik kormányra kerülve eltörli a Fidesz megmagyarázhatatlan luxusberuházását, felszámolja a fideszkorrupciót és gondoskodni fog arról, hogy Kiss Szilárd és jövőbeni fideszbűnöző cellatársai csak a börtönbeszélőn keresztül adhassanak interjút a bűnügyi magazinoknak!

Egyed Zsolt országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum