2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Kiss fogja vissza magát, ha van benne emberség!

Telepfelszámolási programnak aligha nevezhető az, hogy négy év semmittevés után a fideszes városvezetés véletlenszerűen kivezényel egy-egy munkagépet Miskolc különböző pontjaira, s nagy csinnadrattával lebontat egy-egy olyan önkormányzati ingatlant, amit az elmúlt négy évben bármikor lebontathatott volna.

Kiss János frakcióvezető szerdai cirkuszi mutatványa azonban mégis unikális abból a szempontból, hogy a gyűlölködésnek, az uszításnak és a hazudozásnak ezt a szintjét legutóbb talán csak a hírhedt Kristályéjszaka előtt tudták produkálni az őrült bajszost vakon követő birodalmi vezetők. Mint tudjuk, világégés lett belőle, több tízmillió halottal.
Ezen azért elgondolkodhatna Kiss János, feltéve, hogy szorult belé némi emberség. Elgondolkodhatna azon is, hogy jó-e, ha pártutasításra most lelkesen szidja dr. Pásztor Albertet, azt a következetes szigoráról, tisztességéről és korrumpálhatatlanságáról ismert keménykezű vezetőt, aki előtt 2011-ben még ő maga is megemelte a kalapját.
Az önkormányzati tulajdonú Miskolc Holding Zrt. követeléskezelési csoportvezetőjeként arról viszont mindenképpen számoljon be, hogy havi 600 ezer forint fizetésért miért éppen munkaidőben, délelőtt 9 órakor jár ki uszítani és hazudozni a Negyedik utcába.
Hátha a mai műsorszámának ezen aspektusa jobban érdekli például az összeszerelő üzemben güriző, 8 órát a szalag mellett álló, becsülettel dolgozó, ám ennek ellenére alig kereső és tetemes adót fizető miskolciakat.

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek