2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Ki segíthet megoldani Kiss János kellemetlen problémáját?

Az értő olvasás elsajátítása általános iskolai követelmény. Azt, aki ennek nem tud eleget tenni, már a 3. osztályba sem engedik a pedagógusok.
Ehhez képes Kiss János nemhogy az általános iskolai osztályokat is sikerrel abszolválta, de még a jogi egyetemre is eljutott, s diplomát szerzett, noha minden jel szerint képtelen megérteni az írott szöveget. De lehet, hogy ennél egyszerűbb a helyzet, s nem készségbeli hiányosságokról van szó, hanem egészen egyszerűen arról, hogy hazudik.

A Fidesz frakcióvezetője ugyanis szerdai sajtótájékoztatóján dr. Pásztor Albert Facebook-os bejegyzésére hivatkozva azt állította, hogy az MSZP, a DK, az Együtt helyi szervezete és a Miskolc Lokálpatrióták Egyesülete által is támogatott független polgármesterjelölt nem támogatja a miskolci nyomortelepek felszámolását.  
Ehhez képest dr. Pásztor Albert ezt írta a közösségi oldalon: „Röviden azt gondolom, hogy ez nem telepfelszámolás, hanem csak egy kártékony kampányfogás. Minden józan gondolkodású ember a telepfelszámolás pártján van – én is. Amit ma a városvezetés művel, az nem más, mint a nyomortelepek máshová költöztetése – Miskolcon belül.”
A fentiek ismeretében az a kérdés, hogy Kiss Jánosnak pedagógus, vagy pszichológus tud-e segíteni abban, hogy megszabaduljon a kellemetlen problémájától.

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum