2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Kérjen bocsánatot a Mikom a miskolciaktól!

Elképesztő, amit az önkormányzati fenntartású Mikom médiumai műveltek az elmúlt napokban a miskolci pedagógusokkal és a közlekedési dolgozókkal. Az adófizetők pénzéből működtetett propagandagépezet, amely a közgyűlés fideszes többségének köszönhetően tavaly például 260 millió forintnyi közpénzt kapott, nevetséges politikai bábokként próbálta meg beállítani a gyermekeinkért, unokáinkért demonstráló tanárokat, a hatalom által megalázott társukért, szakszervezeti vezetőjükért kiálló közlekedési dolgozókat, az őket támogató embereket. Tisztességes, becsületes, miskolciakat, adófizető állampolgárokat igyekeztek nevetségessé tenni, lejáratni – a hatalmához görcsösen ragaszkodó rezsim megrendelésére.

Egy, az adófizetők pénzéből működő, a miskolciakat tájékoztatni hivatott médiacsoportnak nem lehet feladata senki lejáratása. Nem gyalázhatnak ellenzéki politikusokat, pedagógusokat, MVK-s dolgozókat. Nem élcelődhetnek, gúnyolódhatnak rajtuk, nem minősíthetik őket.

A Miskolc TV, a Miskolci Napló és a minap.hu ma már nem tévé, újság, vagy hírportál, hanem egy közpénzből működtetett, a hatalom politikai céljainak megfelelően eljáró, a rezsim bebetonozását segítő kegyetlen propagandagépezet.

Aki erre egy fillér közpénzt is ad, az vagy gazember, vagy elmebeteg.

Az MSZP önkormányzati képviselői a 2016-os költségvetést tárgyaló közgyűlésen is azt követelik majd, hogy ne kapjon önkormányzati támogatást a Mikom. De több tízezer megsértett miskolci nevében elvárjuk azt is, hogy az említett médiumok kérjenek bocsánatot az eddig elkövetett gyalázatért.

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek