2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Kérdezzük a miskolci MSZP-seket: védjük-e kerítéssel a hazánkat ?

Az MSZP budapesti főnöknője, Kunhalmi Ágnes, miközben migránsok százezrei vonultak át Európán, azt nyilatkozta, hogy „ a bevándorlás álprobléma”.
Azokban a napokban, amikor a magyar főváros utcáit és tereit migránsok tömegei foglalták el, Botka László Szeged polgármestere, az MSZP országos választmányának akkori elnöke, azt tartotta fontosnak hangsúlyozni, hogy az ő városának „lakosságát egyáltalán nem zavarják a migránsok.”

Ezek után, szinte már semmi meglepő nincs abban, hogy most, amikor Botka László a miniszterelnökség után ácsingózik, úgy akarja népszerűségét növelni, hogy a hazánk határait déli irányból védő kerítés lebontásáról szónokol.

Országunk, benne Miskolc város lakossága, az elmúlt időszakban többször és elsöprő többséggel nyilvánított véleményt: nem kérünk az illegális bevándorlókból, nem fogadjuk el a betelepítési kvótákat, megvédjük nemzeti, kulturális örökségünket minden erőszakos, vagy fondorlatos szándékkal szemben!

Mindezek után felszólítjuk a miskolci MSZP vezetőit, tisztségviselőit: valljanak színt, mondják meg, egyetértenek- e Botkával és Kunhalmival? Kérjük, hogy nyilatkozzanak meg a miskolci szocialisták: a migráció támogatásában Botkával, Kunhalmival tartanak-e, vagy a magyar társadalom, a miskolci polgárok túlnyomó többségével?

Soós Attila, a FIDESZ képviselőcsoportjának vezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…