2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

Kaotikus parkolási helyzet Kazincbarcikán

A Jobbikhoz lakossági jelzés érkezett, miszerint Kazincbarcikán a Mátyás király úton több lakóépületnél nem lehet parkolni közvetlenül az épület mellett mivel a tűzoltóság arra felvonulási területként számít.

A Jobbik első számú feladatnak tartja a lakók élet és vagyonbiztonságának a garantálását, ezért sem értjük, hogy miért nem jelezte eddig tábla a felvonulási területet, miközben jelenleg is van olyan épület, ahol felvonulási terület nincs, parkoló viszont igen, hívta fel a figyelmet keddi sajtótájékoztatóján Fiszter Zsuzsanna, a Jobbik kazincbarcikai elnöke.

Mint mondta, fontosnak tartják, hogy az önkormányzat közreműködésével mielőbb világossá váljon, hol van szükség tűzoltósági felvonulási területek kialakítására, mint ahogy arra is választ várnak, hogyan kívánja a városvezetés pótolni a kieső parkolóhelyeket, amelyekből már eddig is hiány volt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek