2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Jobbik:Rejtélyes új üzletszabályzat a BKK-nál

Hétfőn felkerült a BKK honlapjára az új személyszállítási üzletszabályzat tervezete, amely hátrányosan érintette volna a babakocsival utazó kisgyermekes édesanyákat, valamint a kerekesszékkel közlekedőket. Ma reggel a dokumentum már nem volt elérhető a korábbi helyén, a hivatkozáson már csak a „Nincs találat” szöveg szerepel. Ha a honlap keresőjében külön az üzletszabályzat módosítására keresünk, akkor már találunk információt, mely szerint „technikai és adminisztratív hiba miatt hibás munkaközi dokumentum került közzétételre. A BKK az üzletszabályzat módosítására vonatkozó javaslatát a még szükséges belső egyeztetések és vezetői jóváhagyások után teszi közzé”.

A Jobbik várja a BKK tájékoztatását arra vonatkozóan, hogy valóban meg kívánják-e nehezíteni a kerekesszékkel, valamint a babakocsival utazók életét. Szeretnénk tudni azt is, hogy a főváros vezetése elkötelezett-e a budapesti metróvonalak akadálymentesítése iránt.

A Jobbik a Fővárosi Közgyűlésben már hónapokkal ezelőtt szorgalmazta, hogy az M3-as metróvonal felújításakor történjen meg a teljes körű akadálymentesítés is, azonban a márciusban feltett írásbeli kérdésre a mai napig nem kaptunk választ.

Világos és őszinte tájékoztatást várunk a főváros vezetésétől arra vonatkozóan, hogy a budapesti metróvonalakon, így például a jövőben felújítandó M3-as metróvonalon megtörténik-e az akadálymentesítés.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum