2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Jobbikos nem a romló közbiztonságra

Egyedül a Jobbik mondott nemet a miskolci rendőrkapitány beszámolójára a városi közgyűlés szerdai ülésén. Az ellenzéki párt szerint a Fidesz közbiztonsági látványszínházat játszik, miközben a bűnözők valóságosan terrorizálják a lakosságot.


Jakab Péter az erről tartott tájékoztatón felidézte, Kriza Ákos nemrég azt mondta: Miskolc a világ egyik legbiztonságosabb városa. Ezzel szemben a valóság az – tette hozzá a Jobbik frakcióvezetője –, hogy tavaly 30 ezer személyi riasztót és 15 ezer ajtóéket kellett kiosztani a lakosságnak, a rendőrség képzést indított a nyugdíjasoknak, hogy megtanuljanak verekedni, így védve ki a támadásokat, emellett magas a lakossági igény a riasztófegyverek iránt is. A garázdaságok száma az elmúlt 5 évben nem volt ilyen magas, nőtt a testi sértések száma, a fiatalkorú bűnelkövetők száma pedig egy év alatt közel 20 százalékkal emelkedett.

Ilyen lenne a világ egyik legbiztonságosabb városa? – tette fel a kérdést az ellenzéki politikus. Szerinte a Fidesz közbiztonsági látványszínházat játszik buldózerekkel meg seriffekkel, eközben mit sem törődik azzal, hogy a bűnözők nagyon is valóságosan terrorizálják a lakosságot.

https://www.youtube.com/watch?v=4Av2Dfyz0KE&feature=youtu.be

Jakab Péter közölte: a Jobbik Miskolcon is be fogja vezetni a Tiszavasváriban már működő Rend és Tisztesség programot, amely az Érpataki Modell elvei alapján újabb közpénzek bevonása nélkül képes szigorú és következetes hatósági munkával helyreállítani a rendet a bűnügyileg legfertőzöttebb városrészekben is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum