2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Jobbik:Nem szakadt le a plafon a bevándorláspárti miniszterelnök mondatai hallatán

Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli adásában arról beszélt, hogy a migráció minden formáját elutasítja, miközben 2015 óta 86 ezer bevándorlót telepített Magyarországra, hogy többek között a nyugati multinacionális vállalatok érdekeit kiszolgálva alacsonyan tartsa a magyar emberek bérét, és pótolja a nyugatra üldözött kivándorlók okozta munkaerőhiányt. De a fideszes migránsok között akadt olyan is, aki nőket erőszakolt meg, vagy körözött terrorista volt.

Az osztrák hatóságok szerint az osztrák-magyar határon is több ezer illegális bevándorló jutott át, mely egyértelművé teszi, hogy ezek a migránsok a magyar határzárat is könnyedén játszották ki. Ennek ellenére a kormány továbbra sem hajlandó elfogadni a Jobbik javaslatát, miszerint állítsuk vissza az önálló határőrséget.

A fentiekből is látszik, hogy a Fidesz-KDNP kormány nem csak nem tudja, hanem nem is akarja megvédeni Magyarországot a migránsoktól, ugyanis a hatalomban maradásuk egyetlen érdeke a migránsbiznisz fenntartása, mindezt alátámasztva a százmilliárdos hazug propagandával.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum