2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Jobbik:Martin-kertvárosban is üres ígéret maradt az aszfaltozás

A városvezetés azt ígérte, idén több pénz jut az utak javítására, aszfaltozásra, ennek azonban a Martin-kertvárosban épp az ellenkezőjét tapasztalják a lakók, hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amit Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője és Cseléné Figula Edina,  a párt martin-kertvárosi szervezője tartott hétfőn délelőtt.

Mint mondták, Takács Gábor a körzet fideszes képviselője számtalanszor megígérte az utak felújítását. Ehhez képest a Tavirózsa és a Mura utca lakói hiába kérték utcájuk javítását, egy kapavágás sem történt, még úgy sem, hogy Kriza Ákost június 30-án petícióban kérték az ígéret teljesítésére. Levelükre azóta sem kaptak választ. „A lakók nem többet szeretnének, minthogy akár gyalogosan, akár gépjárművel meg tudják közelíteni az otthonaikat, ez ugyanis ma komoly nehézségekbe ütközik” – hangsúlyozta Cseléné Figula Edina. A városrész jobbikos szervezője szerint a lakók panaszkodnak a rosszul kialakított szikkasztó árkokra is, valamint arra, hogy a gaz miatt a Mura utcai játszóteret sem lehet megközelíteni. Az emberek úgy érzik, a városnak nincs gazdája – fogalmazott.

Pakusza Zoltán arra kérte a városvezetést, tájékoztassák a lakókat arról, lesz-e aszfaltozás vagy sem. A politikus elmondta, azért kénytelenek ezekben az ügyekben sajtótájékoztatót tartani, mert a város jegyzője a Jobbik képviselőjének, Jakab Péternek nem volt hajlandó ezekben a kérdésekben tájékoztatást adni, mondván, felvilágosítást csak közgyűlésen kaphat a politikus, ami legközelebb szeptember közepén lesz. Úgy tűnik, a városvezetés szerint nyáron nincsenek megoldandó feladatok, ez pedig látszik is közterületek állapotán is – tette hozzá Pakusza Zoltán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum