2023. 03. 20. hétfő

Klaudia,
1 EUR 396 HUF
1 GBP 453 HUF

Jobbik:Magyar kvótát a magyar munkahelyekre!

Tagadhatja az óriásplakátok álvalóságában élő Fidesz, de a Magyarország területén gazdasági tevékenységet folytató egyes vállalatok a munkabérek alacsonyan tartása érdekében immár tömegesen telepítenek be gazdasági bevándorlókat Magyarországra.

A Jobbik ma benyújtott javaslataival magyar kvótát akar a magyar munkahelyekre. A törvény– és határozati javaslat értelmében a jövőben minden 10 főnél többet foglalkoztató magyarországi munkáltató köteleznénk arra, hogy 10 dolgozójából legalább 9 rendelkezzen uniós állampolgársággal, a külföldi dolgozóikat pedig tanítsák meg legalább alapszinten magyarul.

A magyar kvótatörvény a gyakorlatban az Ukrajnából, Vietnamból, Kínából és más harmadik országokból érkező gazdasági bevándorlóktól védheti majd meg a bérből és fizetésből élő magyar dolgozókat és családokat, valamint gátat szab a keleti vendégmunkások tömeges betelepítésének is.

Orbán Viktor most megmutathatja, hogy akkor is nemet mond-e a bevándorlásra, amikor a magyar családok megélhetéséről van szó, s hogy minden ellenkező híreszteléssel ellentétben valóban a magyarok miniszterelnöke, nem pedig a Mercedes, a BMW, a Hankook, a Suzuki, az Audi és a Kormány többi stratégiai partnerének magyarországi kijáróembere.

Stummer János országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke

Magyar kvótát a magyar munkahelyekre!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek