2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Jobbik:Kriza Ákos teljesítse ígéretét, lépjen fel az internetadó ellen

A kampányban Kriza Ákos és csapata még arról beszélt, hogy Miskolc nem lehet ellenzékben, azt hangsúlyozták, hogy kormánypárti polgármesterre van szükség, mert az tud leginkább kiállni a miskolciak érdekeiért – mondta el sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, aki hozzátette, most arra kérik a polgármestert, hogy ezt az ígéretét váltsa be és szólaljon fel a készülő internetadó ellen.
Különösen annak fényében kérjük ezt – folytatta Pakusza –, hogy nem olyan régen 17 ezer laptopot osztottak ki Miskolcon, többek közt azzal az indoklással, hogy az internet-hozzáférés jelentősen segíti a munkába állás lehetőségét. Az sem mellékes, hogy a laptopokkal kötelezővé tették az internetes előfizetést is. Reméljük, akkor még nem tudták, hogy a kormány ezt meg fogja sarcolni. Ha csak a kiosztott laptopokat nézzük, akkor is 11 millió forintot vesznek ki az emberek zsebéből havonta, hiszen a kormány a bankadó áthárítását se tudta megakadályozni.

Amennyiben polgármester úr kiáll a miskolciak mellett, úgy számíthat a miskolci Jobbik frakciójának támogatására ebben a kérdésben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek