2021. 07. 31. szombat

Oszkár
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Jobbik:Csak az gondolja komolyan a nemzetért vívott küzdelmet, aki képes a nemzetért áldozatot is hozni

Jobbik:Csak az gondolja komolyan a nemzetért vívott küzdelmet, aki képes a nemzetért áldozatot is hozni

Milyen lesz az önmagával békében élő nemzet? Milyen lesz a törvényes rend állama? Milyen lesz egy jövőbe tekintő kormányzás? Milyen lesz egy gondoskodó és igazságos társadalom, és egy európai Magyarország? Mi, az egymással a haza érdekében együttműködő ellenzéki pártok, ma döntöttünk a közös kormányzás 6 alapelvéről. Azért, hogy Magyarország jobb hely legyen, mint az elmúlt évtizedekben volt.

Egy évvel a 2022-es választás előtt az ellenzéki pártok vezetői ma sorsdöntő lépést tettek a kormányváltás és a jövőbeni hatékony kormányzás érdekében. Közösen fektették le ugyanis a kormányzás alapjait és alapelveit. 10 éve küzdünk egy elnyomó autoriter rendszerrel szemben, és most már egy közös célért: egy szabad Magyarországért, a magyarok jólétéért. Ezt alapozta meg az a megállapodás, hogy 2022 ben közös listán, közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel indulunk a választáson. Ez minden tisztességes, hazájáért aggódó magyar ember érdeke.

Előre leszögeztük: a Jobbik csak abban az esetben vesz részt a közös kormányzásban, ha az új kormány nemcsak az Orbán rendszernek vet véget, de vállalja azt is, hogy egy jobb Magyarországot teremt. Egy fontos kívánságunk már teljesült: az elmúlt hónapokban az ellenzéki pártok megalkották, az ellenzéki pártelnökök pedig konszenzussal jóváhagyták azt a történelmi jelentőségű dokumentumot, amely garanciája annak, hogy Magyarország 2022 után valóban jobb hely lesz annál, mint amilyen az elmúlt 30 évben volt.

Vállaljuk, hogy véget vetünk az elmúlt évtizedek gyűlölködésének és betemetjük az árkokat. Erre mi magunk vagyunk a garancia, az az ellenzéki összefogás, amely képes volt ideológiákon átívelve összekötni jobboldalit és baloldalit, konzervatívat és liberálist. Mi nem azt keressük ami elválaszt, hanem azt, ami összeköt.

Vállaljuk azt is, hogy megteremtjük a társadalmi békét és újraegyesítjük a nemzetet. Mi mindenkit a nemzet részének tekintünk és mindenkit képviselni fogunk aki magyarnak vallja magát, legyen bármilyen származású, legyen bármelyik párt szavazója, avagy éljen bárhol a világon. Azt gondoljuk, hogy tisztességes fizetésre, nyugdíjra, modern egészségügyre, oktatásra minden magyarnak ugyanúgy szüksége van, pártállástól függetlenül. Mi nem hat párt, hanem 15 millió magyar kormánya leszünk.

Csak az gondolja komolyan a nemzetért vívott küzdelmet, aki képes a nemzetért áldozatot is hozni. Mi képesek vagyunk rá! 2022-ben nyerni fogunk, hogy Magyarország győzzön.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum