2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Jobbik:Borsodban a 24. óra elmúlt!

Megdöbbentő eset történt megyénkben az elmúlt héten, melyről mai napig hallgat a rendőrség és szinte a teljes magyar sajtó. Martonyiban brutálisan vert agyon puszta kézzel egy öt gyermekes családapát a feltételesen szabadlábon lévő fiatal férfi. Ehhez a durva cselekedethez elég indíték volt neki, hogy feltételezése szerint felesége az áldozattal megcsalta, holott valójában segített az asszonyon, kölcsönt adott nekik. Halál járt érte.

Amíg a rendvédelmi szervek ódákat zengenek megyénk közbiztonságáról, amíg miniszterelnökünk Európa megmentőjeként tetszeleg Tusnádfürdőn, a valóságban egymást érik a durvábbnál durvább bűncselekmények, melyek a cenzúra áldozatává válnak.

A Jobbik felszólítja az illetékeseket: fejezzék be a statisztikák mutogatását, a manipulációt, a valóság ferdítését. Húzzák ki a fejüket a homokból, és nézzenek szembe a valós állapotokkal. A 24. óra elmúlt. Néhány évre vagyunk attól, hogy az elmaradt büntetések eredményként általánossá váljon a bűnöző életvitelt folytatók terrorja a törvénytisztelő állampolgárokkal szemben.

Értesülésünk szerint a martonyi gyilkos maximálisan 9 évet kaphat tettéért, ha ez igaz nincs miről beszélni. Baj van!

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Komolyan veszi azt a régi mondást Bódi Sylvi, hogy „minden nap egy alma az orvost távol tartja”. A modell, aki aranykalászos gazda minősítéssel is ren…
A Filharmónia Magyarország miskolci bérletének új évadát a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertje nyitja meg 2021. október 26-án a Miskolcon a Művészete…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum