2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Jobbik:Abaúj nem teljesít jobban

A Fidesz émelyítő sikerpropagandájával szemben a kormány még a meglévő munkahelyeket sem tudja megvédeni Abaújban: Encsen újabb nagy múltú cég jutott a felszámolás sorsára, noha a Jobbik már 2013 májusában felhívta a döntéshozók figyelmét a térség legnagyobb foglalkoztatójának számító Abaúj Bútoripari Zrt. problémáira.

A cég munkavállalói már akkor is több hónapos bérelmaradás mellett voltak kénytelenek dolgozni, értetlenül állva azelőtt, miért gondolja azt a Fidesz, hogy elhitethetik velük: Abaúj jobban teljesít. Azóta a vállalat felszámolás alá került, ami jelzi, hiába a milliárdokért propagált megannyi üres szlogen, hiába a térképen zöldre festett szabad vállalkozási zónák sora, a Fidesz képtelen megőrizni a munkahelyeket, így minden munkahelyteremtésre vonatkozó ígéretük hiteltelen, az csupán a kampány része. Encsen és térségében sorra szűnnek meg a vállalkozások, ami bizonyítja: a Fidesz-MSZP 24 éves politikája megbukott.

A Jobbik által vezetett települések sikerei ugyanakkor mutatják, radikális változással, a helyiek iránt elkötelezett, lokálpatrióta politikával a leszakadás megállítható. A Fidesz statisztikakozmetikázó közmunkaprogramja helyett irányított munkahelyteremtéssel, a térséget célzó beruházásokkal, a kis- és középvállalkozások támogatásával újra élhetővé válhatnak településeink a dolgozni akarók számára, mely a további elvándorlás megakadályozásának kulcsa is egyben. A bukott „rendszerváltó” pártok négyévente visszatérő felelőtlen ígéreteivel szemben ezt kínálja Abaújnak a Jobbik munkahelyteremtő programja.

Pasztorniczky István,
Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

Hocza Tamás,
Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…