2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Jobbik:A miskolci lincshangulat jelzi: a türelem elfogyott

Lincshangulat alakult ki az egyik miskolci multinál, ahol a kormány által magukra hagyott dolgozók sztrájkkal küzdenek a béremelésért. Beszámolók szerint a cég – amellyel nemrég Miskolc fideszes önkormányzata kötött együttműködési megállapodást – az érintett dolgozókat egy szék és asztalok nélküli, raklapokkal körülvett területre terelte, hogy itt várják ki a 12 órás műszak végét.
A kormány a rabszolgatörvénnyel megüzente a multiknak, bármit megtehetnek a dolgozókkal: karámba terelhetik a sztrájkolókat, ahogy Miskolcon, kirúghatják a szakszervezetet alapítót, ahogy Esztergomban. A kormány nem szólal meg csak akkor, ha a tiltakozó munkavállalókat lehet sorosbérencezni.

A győri audisok sikere és a miskolci dolgozók lincshangulata világos üzenet a kormánynak: vonják vissza a rabszolgatörvényt és kezdjenek érdemi béremelésbe, mert ha egyszer elszabadulnak az indulatok, már nem lesz elég kiírni a plakátokra, hogy Magyarország jobban teljesít.

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum