2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Jobbik: Teszteléssel sikerülhet! – Akadályozzuk meg a brutális második hullámot!

Az iskolakezdés nemcsak a tanítási év kezdetét, hanem sajnos a koronavírusjárvány őszi, második hullámának kezdőnapját is jelöli. Naponta jönnek az egyre kedvezőtlenebb adatok a fertőzöttek számáról, és a közösségi élet visszatérésével várhatóan romlani fog a helyzet.

Ahhoz, hogy a lehető legtöbb ember egészségét megvédjük, és ne kelljen megint az egész országnak hetekre leállnia, azonnal változtatni kell hazánk tesztelési szokásain! Azonnali széleskörű, ingyenes tesztelést és kontaktuskutatást kell elrendelniük a hatóságoknak! Hazánkban millió számra állnak rendelkezésre az adófizetők pénzéből megvásárolt tesztek, amelyet most kell bevetni a vírus elleni küzdelemben. A Jobbik tehát azt követeli, hogy legyen széleskörű, ingyenes tesztelés az új típusú koronavírusra! Mindezeken túl továbbra is kérjük honfitársainkat, hogy – ahogy azt tavasszal sikeresen tették – viseljenek maszkot, közterületen, nyilvános helyeken, és tartsák meg a másfél méteres távolságot!

Ingyenes és széleskörű teszteléssel, valamint a lakosság fegyelmezettségével el lehet kerülni, hogy a járvány második hulláma erősebb legyen, mint a tavaszi első hullám.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum