2022. 09. 26. hétfő

Jusztina
1 EUR 409 HUF
1 GBP 457 HUF

Jobbik hálás a hazánkat védő erőknek

A tegnapi, évtizedek óta nem látott agressziót követően az első szó a köszöneté. Köszönjük a rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, a mentőszolgálat és a honvédség valamennyi tagjának, aki részt vett a Magyarországot ért agresszióval szembeni védelemben, akik bátran megvédték a magyar emberek biztonságát. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a hatóságok tagjai higgadtan jártak el. A feszült diplomáciai helyzetben hazánk nemzetközi megítélése szempontjából kiemelten fontos, hogy szakszerűen és arányosan léptek fel, nem ültek fel a migránsok durva provokációinak. A magyar hatóságok számíthatnak a Jobbik támogatására a magyar emberek biztonságának megőrzése végett. A Jobbik az ország legerősebb ellenzéki pártjaként, a Magyarországért érzett felelőssége tudatában félreteszi a pártpolitikai szempontokat, és konstruktív ellenzékként felajánlja együttműködését az egyre drámaibb helyzet mielőbbi megoldása céljából.

Egyúttal felhívjuk a hazai közvélemény és a nemzetközi közösség figyelmét a szerb állam tétlenségére. Példátlan, hogy több százan támadtak szerb területről Magyarországra és a magyar hatóságok tagjaira, a szerb állam képviselői pedig ölbe tett kézzel nézték mindezt. Vajon a nyugati és a hazai liberális véleménymegmondók mit szólnának ahhoz, ha Magyarországról támadnának szomszédos országokra, és a magyar hatóság semmit sem lépne a törvénysértés megszüntetése érdekében?

A tegnapi események végezetül rávilágítottak arra, hogy kiket is szeretnének a hazai liberálisok „menekültként” Magyarországra betelepíteni. Olyanokat, akik saját gyerekeiket hajítják át a kerítésen, súlyos sérülést okozva ezzel nekik. Olyanokat, akik gyerekeket és asszonyokat használnak élő pajzsként. Olyanokat, akik aljas módszerekkel provokálják a hazánkat védőket. Tegnapi tetteik csak megerősíthettek minden magyar embert abban, hogy sem Magyarországon, sem Európában nincs helye a bajkeverő migránsoknak.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek