2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Jakab Péter: Vírus vagy éhhalál. Lassan ez a kérdés

És akkor Orbán ma bejelentette, hogy már csak nyárig kell kibírni

➡️Azt viszont nem jelentette be, hogy hogyan és miből?

Merthogy értem én, hogy az élelmiszerboltokban majd korlátozzák a vásárlók számát, cserébe tovább maradhatnak nyitva. Rendben. De hogyan bírják ki nyárig azok a dolgozók, vállalkozók, akiknek már nincs miből kibírni? Akik nem nyithatnak ki lassan egy éve. Akiknek már nincs tartalékuk.

Az iskolákról, óvodákról korábban azt mondták, hogy a tavaszi szünet végével nyithatnak. Most lett belőle április 19. Értem.

➡️De mihez kezdjen az a szülő, aki nem tud tovább otthon maradni a gyermekével? Milyen jövedelemből maradjon otthon? Miből adjon enni a gyerekének?

Kérdések, amikre soha nem kap az ország választ. Merthogy nincs érdemi bértámogatás, nincs megemelt álláskeresési járadék, nincs fizetett pótszabadság, nincs válságkezelés.

Vírus vagy éhhalál. Lassan ez a kérdés.

Orbán válasza pedig ma mindössze az volt, hogy vegyük komolyan azt, amit Müller Cecília mond, mert minden úgy van, ahogyan ő mondja. Remélem, hogy azért mégsem. Merthogy a héten épp azt találta mondani, hogy mindent tegyünk meg azért, hogy megfertőződjünk, és hogy kórházi kezelésre legyen szükségünk. Ugye nem kell komolyan venni, miniszterelnök úr?

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum