2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Jakab Péter közleménye

A miskolci DK is csatlakozik Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkjához, melyre az alábbi közleménnyel kívánok reagálni:
A Demokratikus Koalíció nevű illúzió Miskolcon is bemutatja a Gyurcsány Ferenc rendezte éhségsztrájk című tragikomédiát akkor, amikor önként vállalt PR-éhezéssel kíván tiltakozni a választási rendszer tervezett átalakítása ellen.

Tiltakozhatna a város eladósítása, a közbiztonság végzetes lezüllesztése, a miskolciak egzisztenciális kiszolgáltatottsága ellen is, mégsem ezt teszi. Valószínűleg azért, mert képviselői tisztában vannak vele, ez esetben saját maguk ellen tüntetnének, hisz az MSZP frakció tagjaiként maguk is részt vállaltak Miskolc tönkretételében.

A DK ennek megfelelően most sem Miskolcot félti a Fidesztől, csupán saját magát. A DK képviselői most sem a miskolciakért tüntetnek, hanem saját magukért, s egoizmusuktól elvakulva már azt sem veszik észre, hogy eközben Miskolcon sokan épp a Gyurcsány-féle ámokfutás miatt kénytelenek nem egy napig, hanem hosszú évekig éhségsztrájkolni. Nem PR-ból, hanem mert nincs miből jóllakniuk. Se nekik, s ha a DK-MSZP koalíción múlik, a gyermekeinknek sem.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…