2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Jakab Péter hetet tart a Fidesz

Olyannyira megijedt Jakab Pétertől a Fidesz-KDNP, hogy félelmükben minden nap bemutatnak róla egy-egy 9-10 évvel ezelőtti felvételt, amin a kormánypárti politikusok borzonghatnak egy jót. Bár képviselőnk nem tervezi a visszavonulást, értékeljük, hogy politikusi pályája első nyilvános beszédeit máris elkezdték szemlézni. Pár éves késéssel ugyan, de beszámolnak végre arról, hogy nem tartjuk helyesnek, ha egy bűnöző jobb ellátást kap a börtönben, mint amit az átlag magyar megengedhet magának otthon. Nem tartjuk helyesnek azt sem, ha ellopják a cigányság felzárkóztatására szánt pénzeket, ahogy azt sem, ha valaki alsóneműben sétál nappal az Andrássy úton gyerekek előtt.

Köszönjük a Fidesz-média őszinte érdeklődését, egyúttal javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.

 

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum