2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Jakab Péter Facebbok bejegyzése:Tisztelt Hazug Idők, kedves Fidesz-propagandisták!

Általában csak a kimondottan Önöknek meghirdetett rágalominfókon szoktam Önökkel, magukat jobboldalinak hazudó propagandistákkal szót váltani, most azonban kivételt teszek, mert látom sértve, megbántva érzik magukat. Eddig ezt hittem, hogy Önöknek nincsenek is érzéseik, nincs is lelkük, olyan érzéketlenül, lelketlenül hazudoznak másokról. Tévedtem. Önöknek lelkiismeretük tényleg nincs, de lelkük kétségtelenül van, és most valaki bele is gázolt.

Az Önök médiaholdingjának volt vezetője, a Fidesz ex-országgyűlési képviselője, Varga István kimondta az igazat: amit Önök tesznek az állandó rémisztgetéssel vagy épp a kormány kritikátlan dicsőítésével, az nem sajtó, hanem valami egészen más. Megértem, ha sérti Önöket az igazság. Nem azért járták végig a Habony-Finkelstein iskolát, nem azért vizsgáztak jelesre sorosozásból, gyűlöletkeltésből, rágalmazásból, hogy aztán pont a fideszes hazugsággyár vezetője dobja be a törülközőt azzal, hogy még ő is inkább az indexet olvassa, mint az origót.

Önök az elmúlt években a csillagot is lehazudták az égről, hogy nyerjen a Fidesz. Csak a Jobbiktól vagy kétszázszor kellett bocsánatot kérniük bírósági kötelezésre – micsoda megaláztatás -, hogy szolgálják a kormányt. És ez a hála.

Még jó, hogy legalább Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető esze a helyén van. Ő bocsánatot kért Önöktől Varga miatt. Ő az igazi főnök, aki tudja, hogy az Önök dolga nem az újságírás, hanem épp a rémisztgetés, a hazudozás és a kormány dicsőítése. És ezt Önöknél senki se csinálja profibban. Varga István ezt nem értette meg, ezért buknia kellett. Ahogy az 50-es években mondták, ideológiailag nem volt elég képzett, szemben Önökkel, akik igazán értik a régi idők új dalait, még akkor is, ha ezekre a dalokra Önökön kívül szinte már senki se kíváncsi. A Soros-Brüsszel-migráns lemez ugyanis lassan lejár. A Hazug Időknek hamarosan vége, a fideszes agymosást pedig felválthatja végre a valóban jobboldali, vagy szimplán csak hiteles újságírás. Az, amihez Önök nem értenek.

Jakab Péter Facebook-bejegyzése: Tisztelt Hazug Idők, kedves Fidesz-propagandisták!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum