2021. 07. 30. péntek

Judit, Xénia
1 EUR 358 HUF
1 GBP 421 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Írásbeli kérdéssel fordul a Demokratikus Koalíció a kormányhoz: Teszteljék a külföldről érkezett maszkokat, hogy kiderüljön, alkalmasak-e egyáltalán a használatra!

Írásbeli kérdéssel fordul a Demokratikus Koalíció a kormányhoz: Teszteljék a külföldről érkezett maszkokat, hogy kiderüljön, alkalmasak-e egyáltalán a használatra!

A finn kormány bejelentette, az általuk külföldről rendelt maszkok sajnos megbuktak a különböző teszteken, a kórházi használatra alkalmatlanok. Ugyanis ezek a maszkok nem nyújtanak megfelelő védelmet viselőik számára, ami a frontvonalban lévő egészségügyi dolgozóknál kiemelten fontos, hiszen folyamatosan ki vannak téve a vírusfertőzésnek.

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz, és azt javasolja, végezzenek tesztet Magyarországon is a külföldről érkezett maszkokon. Az emberi élet nem játék, nem lehet ekkora veszélynek kitenni az egészségügyi dolgozókat, akik folyamatosan, a nap minden órájában betegekkel érintkeznek. Ha a maszkok nem alkalmasak a hatékony védelemre, akkor óriási felelőtlenség azzal hitegetni bárkit, hogy biztonságos a használatuk!

Varga Zoltán
A DK országgyűlési képviselője, elnökségi tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Libamájkrém leves hozzávalók: 15 dkg libamáj, tejszín, 2 cikk fokhagyma, étkezési keményítő, pattogatott kukorica, őrölt fehér bors…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum