2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Ingyen BKV, ajándék taxi – méregdrága MSZP

A fővárosi MSZP lassan kiadhatná a „Horváth Csaba meséi” című könyvet, melyben a főhős nagyotmondásait írják meg. A szocialisták fővárosi frakcióvezetője ontja magából a kivitelezhetetlen ötleteket, különösen a választások előtti időszakokban. Horváth Csaba ugyanis már nem elégszik meg az ingyenes tömegközlekedéssel a fővárosban, újabb ötlettel állt elő: ha megnyeri a választást, első intézkedésként a főváros 46 milliárdot költene hatezer darab hibrid Lexus autóra a város taxis piacának kiszolgálására. Az MSZP-nek ezek szerint fontosabb, hogy közel ötvenmilliárd forint közpénzből luxus-taxik fussanak Budapest utcáin, ahelyett, hogy rendezve legyenek többek között a taxisok valódi problémái, a tömegközlekedés helyzete, a hajléktalan-ügy, a közbiztonság és még sorolhatnánk.

Kíváncsian várjuk, milyen ötletekkel áll még elő az MSZP fővárosi frakcióvezetője a szavazatszerzés reményében a következő másfél évben. Esetleg gerinctámaszos emlékezőmatracokat vásárol majd a hajléktalanoknak? Vagy első osztályú retúr repülőjegyet fizet ki a külföldön dolgozó fiataloknak, ha hazalátogatnának a szeretteikhez? Esetleg orchideát ültetne minden kátyúba Budapesten? Televízióval szereltetné fel a régi metrószelvényeket, hogy ha műszaki hiba miatt bennragadna az alagútban, akkor ne unatkozzanak az utasok? Esetleg megalapítaná a „legtöbbször kirabolt fővárosi lakos” díszpolgári címet?

Az MSZP taxisokhoz intézett szavai nevetségesek, és egyértelműen szavazatszerzés céljából fogalmazódtak meg. A szocialisták minden ígérete hiteltelen, hiszen amikor lett volna lehetőségük a problémák megoldására, nem tették, sőt tetézték azt SZDSZ-es társaikkal együtt. Horváth Csaba és pártja már bebizonyította mire képes a város irányítójaként, ennek káros következményeit pedig ma is viselik a budapestiek.

A Jobbik a valódi megoldásokat keresi úgy a taxi-ügyben, mint ahogyan minden más területen is, nem pedig üres ígéretekkel ámítja az embereket, ahogyan azt az MSZP teszi.

Szabó György, a Jobbik fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…