2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Hol a jánosházi rendőrőrs?

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára V. Németh Zsolt vidékfejlesztési államtitkárral és Keresztes István jánosházi polgármesterrel együtt tavaly novemberben nagy csinnadrattával jelentette be, hogy 2013. január 1-jével megkezdi működését a jánosházi rendőrőrs. Vajon a véletlen műve volt, hogy ezt a sajtótájékoztatót két nappal jánosházi lakossági fórumunk előtt tartották?

Ettől függetlenül örömmel értesültünk a pozitív fejleményről, hiszen a rendőrőrs létesítéséért a Jobbik is aláírásokat gyűjtött, bár mindig is hangsúlyoztuk, hogy önmagában ez nem feltétlenül jelent megoldást, a lakossági önszerveződés mindenképpen szükséges a közbiztonság növeléséhez. Azonban a rendőrőrs egy hónappal a meghirdetett határidő után sem kezdte meg működését, vagyis a Fidesz ismét becsapta az embereket.

A Jobbik felháborítónak tartja, hogy a kormány és a vezető kormánypárt játékszernek tekinti az emberek biztonságát. Tudni szeretnénk, hogy az ígéretek ellenére miért nem működik már a rendőrőrs. Lesz-e egyáltalán? Ha nem, akkor Jánosházán ki tesz rendet két hét alatt?

Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője és Rába Kálmán, a Jobbik Vas megyei közgyűlési képviselője

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum