2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Hiteltelen a Fidelitas az internetbővítés kapcsán

A Jobbik Ifjúsági Tagozata hiteltelennek tartja a Fidelitast az internetbővítés terveit. Az egykor szebb napokat látott, de mára teljesen ötlettelenné vált szervezet ezzel a húzással is csak a Jobbik programját, illetve nagy sikerű országos aláírásgyűjtését másolja.
Közismert, hogy a tavalyi év végén még az internethasználat megadóztatására törekedett a kormánypárt, amit csak a széleskörű társadalmi felháborodásnak köszönhetően vontak vissza. Ezzel szemben a Jobbik Ifjúsági Tagozata már a kezdetektől fogva a minden magyar állampolgár számára elérhető ingyenes internet-hozzáférés megteremtését javasolta, mivel az internethasználat ma már nem luxus, hanem alapvető szükséglet. A Jobbik nemrég véget ért négy kérdéses aláírásgyűjtésének egyik kulcskérdése éppen az ingyenes alapszintű internetszolgáltatás biztosítása volt, melyet több százezer magyar fiatal és idős támogatott egyaránt.
Természetesen a Jobbik Ifjúsági Tagozat, mint a fiatalok körében legnépszerűbb szervezet továbbra is támogat minden olyan kezdeményezést, amely a hallgatók, a diákok tanulmányait, munkáját szolgálja. Őszintén örülhetnénk is e találkozónak, ha Deutsch Tamás munkájának a valóságban bármi értelme is lenne azontúl, hogy egy közfelháborodással járó esemény emlékét utólag feledtetni próbálja. A Fidesz és a Fidelitas már számtalan alkalommal bizonyították be, hogy csupán a szájuk jár, de a hangzatos szavakat tettek nem követik. Bár a Fidesz szemérmetlenül lopja szét a Jobbik programját a szavak szintjén, a valódi végrehajtással a Jobbik kormányra kerülésig még várni kell.

Nichter Tamás, a Jobbik Ifjsúági Tagozat alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum