2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF

Helyezzék át a népkonyhát a Kiliánból

Ezt kéri Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője, miután a lakók tudta és megkérdezése nélkül tavasszal népkonyha nyílt az Észak-Kilián lakótelepen.Az eddig nyugodt városrészben azóta is sokasodnak a lakossági panaszok, tekintettel arra, hogy a létesítmény komoly közbiztonsági és közegészségügyi problémát jelent: a konyhával szemben játszótér, szomszédságában óvoda található, a konyha viszont olyan embereket is oda vonz, akik képtelenek betartani a közösségi együttélés szabályait.

Pakusza Zoltán ennek megfelelően már az áprilisi közgyűlésen felszólalt, kérve a konyha áthelyezését. Akkor még Kriza Ákos is egyetértett abban, hogy a népkonyhának nem a Kiliánban van a helye, emlékeztetett pénteki sajtótájékoztatóján a jobbikos képviselő, hozzátéve, miután semmilyen előrelépés nem történt, május végén levélben érdeklődött a jegyzőtől a népkonyha áthelyezéséről, erre azonban a mai napig nem kapott választ.

A Jobbik képviselője határozottan arra kéri Miskolc polgármesterét, lépjen az ügyben, az itt élők nyugalma érdekében minél hamarabb gondoskodjon a konyha áthelyezéséről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum