2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Hazugságspirál: A miskolci városvezetés már önmagát is cáfolja

Miskolc fideszes városvezetése közleményben cáfolta a Jobbik kijelentését, miszerint Miskolcon a szociális étkeztetést biztosító három főzőkonyha egyike sem felel meg sem az ÁNTSZ, sem a közegészségügyi, sem az élelmiszerbiztonsági előírásoknak. A városháza szerint a Jobbik ezen állításai nem igazak.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a városvezetést, hogy állításainkat az önkormányzat egy hónappal ezelőtt elfogadott gazdasági programjából idéztük, amely szó szerint így fogalmaz:

“…mindhárom konyha rendkívül leromlott állapotú… A feltételek nem felelnek meg sem az ÁNTSZ, sem a közegészségügyi, sem az élelmiszerbiztonsági előírásoknak.”

Vagyis a miskolci önkormányzat immár oda jutott, hogy képes saját magát is cáfolni: amit a Fidesz egy hónapja megszavazott, az ma már a városháza szerint is hazugság. Ezek után kérdezzük: a gazdasági program azon állítása is hazugság, miszerint Miskolcon fejlődik a gazdaság, javul az életminőség, jobb a közbiztonság? A kérdés költői, a miskolciak tudják a választ.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum