2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF

Ha nincs szülő, a gyerekek támogatása még fontosabb

Gyereknapon a szülők a gyermekeiket ünneplik, de mi van azokkal, akik elvesztették a szüleiket, vagy ami talán még rosszabb: azok lemondtak róluk? Nekik indul el a legrögösebben az életük!

Ezért döntöttek úgy a Szcientológia Önkéntes Lelkészek a múlt héten, hogy gyereknapon egy budapesti gyermekotthonba visznek lufit és csokoládét meglepetésként a bentlakóknak.

Ekkor – beszélgetvén az otthon vezetőjével – derítették ki, hogy jól jönne még egyéb adomány is a gyerekeknek.

Így hát az önkéntes lelkészek további adományokat gyűjtöttek, és négy napon belül vissza is tértek az otthonba, immáron egy nagyobb rakománnyal.

Ezúttal hoztak sok alapvető tartós élelmiszert (lisztet, olajat, cukrot, tésztát, szendvicskrémeket, citromlevet, stb.), továbbá annyi kakaót, pudingot, mogyorókrémet, szörpöt, teát, müzlit, csokoládét, és sok más finomságot, ami hetekig, vagy még tovább is ki fog tartani a fiatalok legnagyobb örömére. Mindehhez kaptak még közel 100 kiló friss gyümölcsöt is, hogy a vitaminpótlás is meglegyen a vírusos időszak lecsengésével.

Az otthon dolgozói igazán elkötelezett, segítőkész, törődő emberek, és talán ők örültek a legjobban, hogy “gyermekeik” extra támogatást kaptak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum