2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK:Gyurcsány Ferenc találkozója az Amerikai Külügyminisztérium helyettes államtitkárával

DK:Gyurcsány Ferenc találkozója az Amerikai Külügyminisztérium helyettes államtitkárával

Gyurcsány Ferenc a mai napon találkozott Hoyt Yee-vel az Amerikai Külügyminisztérium helyettes államtitkárával, aki európai körútja során Budapesten folytatott politikai tárgyalásokat. Az összefogás részéről a DK elnökétől kért tájékoztatást a magyar belpolitikai és gazdasági helyzetről, különös tekintettel a közelgő választásokra.

Gyurcsány Ferenc elmondta, hogy a demokratikus összefogás felkészülten néz a választások elé és kész felváltani az Orbán-kormányt, annak érdekében, hogy helyreállítsa a demokráciát és emelkedő pályára állítsa a gazdaságot.

A találkozón szó esett a Paksi Atomerőmű tervezett bővítéséről, ezzel kapcsolatban Gyurcsány Ferenc kifejtette, hogy elfogadhatatlan az, hogy a kormány a nyilvánosság háta mögött kötelezi el magát egy olyan megoldás mellett, amely hosszú évekre súlyosan eladósítja hazánkat.

Gyurcsány Ferenc leszögezte, hogy a Demokratikus Koalíció és az összefogás szilárdan áll az európai és a transzatlanti értékek mellett.Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…