2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Gyurcsány Ferenc politikai road-show-ja Miskolcra érkezett – Dr. Kriza Ákos polgármester álláspontja

Gyurcsány Ferenc politikai road-show-ja Miskolcra érkezett – Dr. Kriza Ákos polgármester álláspontja

„Miskolc különleges helyzetben van, hiszen az Európa Parlament számára íródott Sargentini-jelentésben a nyomortelep-felszámolási programunk miatt, és azért mert kiraktuk a fészekrakókat a lakótelepeinkről, jó néhány teljesen igaztalan váddal illettek bennünket. A FIDESZ-KDNP önkormányzati képviselőcsoportjának a nevében ezeket a vádakat szeptemberi közgyűlésünkön azzal utasítottam vissza, hogy minket sokkal jobban érdekel a blőd vádaknál az, hogy a miskolciak támogatták a fészekrakók eltávolítását az Avasról, és támogatják a nyomortelep-felszámolási programunkat.

Mi nem szeretnénk, hogy most Brüsszel és hazai támogatóiknak a politikája, a migránsok miatt szűnjön meg nálunk a mindennapok biztonsága, nőjön ugrásszerűen a bűncselekmények száma, a nők és a gyermekek elleni erőszak. Miskolc hosszú keserves évtizedek után végre reményt és esélyt kapott a nemzeti kormányzás óta. A város fejlődik, csökken a munkanélküliség, csökken a bűnözés, új beruházások érkeznek.

Őszintén szólva az, hogy Gyurcsány Ferenc a maga bevándorláspárti politikájával miképpen tör a magyar ellenzék egészének vezéri szerepkörére, nem vált ki bennem heves érzelmeket: hiszem, hogy Miskolcon ezzel a politikával nem tudja becsapni az embereket.”

Dr. Kriza Ákos

polgármester

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum