2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Gyurcsány Ferenc Facebbok-bejegyzése : “A Demokratikus Koalíció Karácsony Gergelyt támogatja a főpolgármester-jelölti előválasztáson”

Gyurcsány Ferenc Facebbok-bejegyzése : “A Demokratikus Koalíció Karácsony Gergelyt támogatja a főpolgármester-jelölti előválasztáson”

Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani Gyurcsány Ferenc, a DK elnökének Facebook-bejegyzését arról, hogy a Demokratikus Koalíció Karácsony Gergelyt támogatja a főpolgármester-jelölti előválasztáson. “A Demokratikus Koalíció sokak által osztott meggyőződése szerint az Orbán-rendszer megroppantásának egyik legfontosabb állomása az őszi önkormányzati választás, különösen a budapesti főpolgármester-választás.
Tudjuk, hogy Budapesten az Orbánnal szemben álló ellenzéki szavazók jelentős többségben vannak. Azért, hogy akaratuk érvényesülhessen és Budapest újra szabad, európai főváros legyen, egy közös ellenzéki főpolgármester-jelölt támogatása szükséges.
A jövő hétfőn kezdődő főpolgármester-jelölti előválasztáson induló mindkét jelöltet alkalmasnak gondoljuk Budapest vezetésére, felszabadítására. Tekintettel arra, hogy meggyőződésünk szerint Karácsony Gergely személyében és programjában nagyobb eséllyel tudja integrálni a természete szerint színes ellenzéki szavazótábort, neki van a legnagyobb esélye a győzelemre, ezért a Demokratikus Koalíció arra kéri a budapesti polgárokat, hogy vegyenek részt az előválasztáson és Karácsony Gergely jelölését támogassák.
A Demokratikus Koalíció tiszteletben fogja tartani az előválasztás végeredményét, és a későbbi választási kampányban teljes erejével az előválasztás győztese mögé sorakozik fel.”  

link: https://www.facebook.com/gyurcsanyf/photos/a.191029320929538/2385515401480908/?type=3&theater

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum