2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Gyurcsány Ferenc Brüsszelbe látogat

Gyurcsány Ferenc pártelnök Molnár Csaba ügyvezető alelnök, EP-képviselő és Niedermüller Péter alelnök, EP-képviselő kíséretében tesz látogatást Brüsszelben.
A Gyurcsány Ferenc vezette delegáció találkozik Vera Jourová-val, az igazságügyért, fogyasztóvédelemért és nemek közti egyenlőségért felelős uniós biztossal, Vytenis Andriukaitis-szal, az egészségügyért és élelmiszer-biztonságért felelős uniós biztossal, Georges Dassis-szal, az európai gazdasági és szociális bizottság elnökével, Elmar Brok-kal, a Külügyi Bizottság elnökével, Claude Moraes-szel, az Állampolgári Jogi Bizottság elnökével, YANG Yanyi-val, az EU mellé delegált kínai nagykövettel, David Walzer-rel, az EU mellé delegált izraeli nagykövettel, Selim Yenel-lel, az EU mellé rendelt török nagykövettel, Susan Danger-rel, az AmCham európai vezetőjével, és nem utolsó sorban Várhelyi Olivérrel, a magyar Állandó Képviselet vezetőjével. A pártelnök vezette delegáció továbbá egyeztetést folytat a brüsszeli brit Munkáspárt képviselőivel és vezetőjével, Josephine Wood-dal az Európai Parlament épületében.

Gyurcsány Ferenc minden félévben Brüsszelbe utazik, hogy a legeurópaibb magyar párt elnökeként európai vezetőkkel tárgyaljon.

DK Sajtóiroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum