2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Foglalkoztatás: 21 éve nem dolgoztak ennyien Magyarországon

Az elmúlt három évben a foglalkoztatottak száma évről-évre növekedett, jelenleg megközelíti a 4 millió főt. Öt év után először süllyedt 10 százalék alá az országos munkanélküliségi ráta. Az ÁSZ a közfoglalkoztatottsággal kapcsolatban megállapította, hogy javult a támogatási rendszer hatékonysága, a program javítja a dolgozni kívánó emberek lehetőségeit és esélyeit.

A szocialisták a megszorítások politikáját folytatták, a Fidesz politikája ezzel szemben külső források bevonására és a gazdasági növekedésre épül. A bukott baloldal, ha tehetné, kivezetné a bankadót és a különadókat, az így kieső forrást pedig a magyar háztartásoktól vennék el.

A szocialisták állításával szemben a tény az, hogy Magyarország talpra állt és megerősödött amióta szakított a szocialisták politikájával. kijöttünk a gazdasági válságból és tartós növekedési pályára állt az ország.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…