2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Fidesz: Miskolc nem kér többet azokból, akik a családoktól mindig csak elvettek!

A miskolciak nem kérnek többet a bukott baloldalból, ugyanazokból, akik tönkretették az országot. A szocialisták csaknem Görögország sorsára juttatták az országot. Tönkretették, eladósították, elszegényítették a magyar családokat. Tizenötször emelték a rezsi árakat, háromszorosára emelték a gáz árát, kétszeresére az áram árát. A baloldalon semmi sem változott, Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila és Bajnai Gordon, ahogy régen, úgy ma is a mohó multikat és a rossz bankárokat szolgálják.

A Gyurcsány-Bajnai-kormány megduplázta a munkanélküliséget, százezreket taszított devizahitelekbe, itt Borsod megyében is. Sorozatos megszorításokkal sújtották a magyar embereket, a fizetés felét elvitte a magas adó, a másik felét a rezsi. A szocialisták csökkentették a béreket, a nyugdíjakat és a családtámogatásokat is.  Ha rajtuk múlna, ma is eltörölnék a rezsicsökkentést, újra magas adókkal sújtanák újra a fizetéseket, családok ezreitől vennék el a családi adókedvezményt és csökkentenék a minimálbért.
Magyarország az elmúlt 3 évben talpra állt, önerejéből visszafizette a bukott baloldal által felvett IMF-hitelt, pénzügyileg megerősödött. Ma az ország már elég erős a rezsicsökkentéshez és a családok további adójának csökkentéséhez is.
Ma több pénz marad a borsodi családok és a vállalkozások zsebében is, mint korábban.
A Fidesz folytatja a rezsicsökkentést, eddig 9 szolgáltatás ára csökkent és november elsejétől, a tavalyi árnál 20%-kal kevesebbet kell fizetni a gázért, az áramért és a távhőért. Az eddigi 100 ezer forinton túl további havi 3-4 ezer forinttal több marad a családok zsebében. Idén kétszer annyi rászoruló fog tűzifát kapni, mint tavaly.
Januártól tovább csökken a kiskeresetű több gyermekes családok adója.
A legalacsonyabb jövedelmű 110 ezer családnak gyakorlatilag a zsebében marad a bruttó jövedelme. Egy 100 ezer forintot kereső, két gyermeket nevelő családnak havonta 4 ezer forinttal, egy átlagbért kereső három gyermeket nevelő családnak pedig további 39 ezer forinttal több pénzt marad a zsebében.
Nem engedjük el a Gyurcsány-Bajnai-kormány által devizahitelbe taszított bajba jutott családok kezét sem,  ősszel tovább folytatódnak a devizahiteleseket segítő intézkedések is.

FIDESZ Miskolci Helye Szervezete


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…