2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Fészakrakók: az MSZP megoldást javasol, a Jobbik gyurcsányozik

Badány Lajos nem hazudtolja meg sem magát, sem a pártját: a Fészekrakó-probléma megoldására tett javaslatunk támogatása helyett a szocialistákat szidalmazza, uszít, s félremagyaráz.
Ha nem tudná, normális országban az adófizetők nem azért fizetnek adót, hogy az be legyen fizetve. Egyebek mellett azért is fizetnek, hogy ha problémájuk van, azt meg lehessen oldani a befizetett összegből.

Mi megoldást javasoltunk a fészekrakós ügyre, amire a Jobbik válasza a gyurcsányozás és a simongáborozás. Csakhogy a gyurcsányozás és a simongáborozás nem visz előre, egyáltalán, semmi köze ahhoz, hogy többek között egy Fidesz-kitűzős korrupt ügyvéd jóvoltából ellepték az Avast a csalók.

Mi azt akarjuk, hogy legyen végre rend és nyugalom az Avason, ezért terjesztettük be javaslatunkat másfél éve a parlamentben. Ám ezt a Jobbik nem támogatta, mert állítólag az adófizetők pénzét óvja. Akkor viszont nem óvja az adófizetők pénzét – s így kerül a képbe az orosz atom, kedves Badány Lajos –, amikor Paks-ügyben a közel 3000 milliárd forintos orosz hitel felvételéről van szó: boldogan szavaz együtt a Jobbik a Fidesszel, nem törődve az adófizetői milliárdokkal. Csak azzal az egymilliárddal van baja a Jobbiknak, amit az MSZP az avasiakra költene.

A Jobbik menetelni akar, gyűlölködni, gyurcsányozni és simongáborozni.

Az MSZP pedig megoldani az avasi fészekrakós problémát.
 

Földesi Norbert
avasi önkormányzati képviselő, az MSZP önkormányzati frakcióvezetője


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum