2021. 06. 19. szombat

Gyárfás
1 EUR 355 HUF
1 GBP 414 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • FELHÍVÁS: F.Nagy Zsuzsa a “Pályavédők nevében az alábbi levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz:

FELHÍVÁS: F.Nagy Zsuzsa a “Pályavédők nevében az alábbi levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Amennyiben egyetért azzal, hogy lakótelepünkön továbbra is szükség van a szabadidő eltöltését és a tömegsport lehetőségét is biztosító, zöldterülettel övezett sportpályára, keresse és írja alá aláírás gyűjtő ívünket és vegyen részt Ön is a Városháza előtt 2009. szeptember 23-án (szerdán) délután 5 órakor szervezendő demonstrációnkon.

Várjuk a lakótársakat, sportolókat, egészségügyi és oktatási intézményeket, időseket, családokat és gyerekeket.

A Szentpéteri kapui Papp József sportpálya megmaradása érdekében kérjük: hogy Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése csütörtökön vegye le napirendjéről a “Javaslat egy a Szentpéteri kapuban lévő sportcélú ingatlan együttes értékesítésére” című előterjesztést.

Tiltakozunk az ellen, hogy a Szentpéteri kapu egyetlen tömegsport bázisát (sporttelep és sípálya) a korlátozottan forgalomképes vagyoni körből elvonva, azokat forgalomképessé minősítve elidegenítésre jelölje ki.

Javasoljuk, hogy a Szabályozási Tervben megfogalmazott célokra a meglévő létesítmények fejlesztése érdekében dolgozzanak ki koncepciót és ennek a közérdeknek a megvalósítása érdekében mielőbb nyújtsanak be a sportolási lehetőséget és a zöldfelület megőrzését garantáló, a városi életminőség javítását célzó pályázatokat.

Rajtunk (is) múlik…

 

———————————————————

 

Aláírásgyűjtő ív

1. Alulírott ezúton kérem, hogy Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése vegye le napirendjéről a “Javaslat egy a Szentpéteri kapuban lévő sportcélú ingatlan együttes értékesítésére” című előterjesztést.

2. Tiltakozom az ellen, hogy a Szentpéteri kapu egyetlen tömegsport bázisát (sporttelep és sípálya) a korlátozottan forgalomképes vagyoni körből elvonva, azokat forgalomképessé minősítve elidegenítésre jelölje ki.

3. Javaslom, hogy a Szabályozási Tervben megfogalmazott célokra a meglévő létesítmények fejlesztése érdekében dolgozzanak ki koncepciót és ennek a közérdeknek a megvalósítása érdekében mielőbb nyújtsanak be a sportolási lehetőséget és a zöldfelület megőrzését garantáló, a városi életminőség javítását célzó pályázatokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kilenc Supercar pilóta vágott neki a június 12-13-án a Greinbcahban megrendezett Rallycross Osztrák, és Szlovák bajnoki illetve FIA CEZ futamon. &n…
Gender Racing Team – TopJet FX2000 - Vallelunga Egy ismeretlen pálya, óriási hőség, huszonhét autóból álló mezőny a négy kilométeres vonalvezetésen, …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum