2022. 12. 2. péntek

Melinda, Vivien
1 EUR 410 HUF
1 GBP 478 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Fekete-Győr András bemutatta Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4-es választókerületének momentumos jelöltjét

Fekete-Győr András bemutatta Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4-es választókerületének momentumos jelöltjét

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke bejelentette, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4-es választókerületében a Momentum színeiben Hornyák Evelin indul előválasztáson. A pártelnök elmondta, hogy a Momentum azért jött létre, hogy a politikusok végre a hétköznapi emberek problémáival foglalkozzanak.

“Legyen mindenkinek jó oktatása, jó egészsége és jól fizető munkahelye… Hornyák Evelin, aki kazincbarcikai születésű és aki a Momentum Mozgalom új politikusi közösségének oszlopos tagja, egy női politikus. Ilyen emberekre van szükség a politikában.”

Hornyák Evelin három problémát emelt ki választókerületére vonatkozóan: elvándorlás, szegénység és esélyegyenlőtlenség. Megfogadta, hogy képviselőként ezek felszámolására fog törekedni és arra, hogy a Fidesz által szétszakított társadalmat újraegyesítse.

“Mert mi ismegérdemeljük a minőségi, hozzáférhető egészségügyet, a tisztes megélhetési béreket és a megfizethető lakhatást. A legkisebb borsodi falvakban élő családok számára is gazdag és boldog jövőt kell biztosítani. Én a közös Borsodunkért fogok dolgozni. A biztos kiszámítható megélhetésért, egy szerethető lakókörnyezetért.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek