2022. 06. 24. péntek

Iván
1 EUR 400 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Fekete-Győr András az Állami Számvevőszékhez fordult, jelentette be a közösségi oldalán

Fekete-Győr András az Állami Számvevőszékhez fordult, jelentette be a közösségi oldalán

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke szerin Koncz Zsófia megszegte a választási törvényt, ezért  az Állami Számvevőszékhez fordul.

Úgy tűnik, nem csak a krumpliosztással és a helyi polgármesterek félelemben tartásával tett szert tisztességtelen előnyre Koncz Zsófia, a borsodi időközi országgyűlési választás fideszes jelöltje. A Facebook hirdetésadatbázisából kiderül: csak a közösségi oldalon 5,6 millió forintot költött hirdetésekre a rövid kampány alatt, ami ÖNMAGÁBAN TÖBB, mint a törvényben megengedett, maximálisan elkölthető összeg (5,4 millió MINDENRE).
Ezt nem lehet többféleképpen magyarázni: a Fidesz törvényellenesen túlköltekezett. […]

Sokadik alkalommal derül ki, hogy a kormánypárt még a saját maga által hozott törvényeket sem tiszteli. A borsodi időközi választás arra kell, hogy mindannyiunkat emlékeztessen: a Fidesz 2022-ben sem fog tisztességes játékszabályok mellett játszani, sőt, még a saját győzelmük érdekében szabott törvényeket is áthágják, ha ettől függ hatalomban maradásuk.– írta bejegyzésében Fekete-Győr.


Kertész Z istván

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum