2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Elég a werberi gyűlöletkampányból!

A hétvégén Celldömölkön tartott lakossági fórumot Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. A rendezvényre a helyi Jobbik néhány tagja is ellátogatott. A nemzeti radikális párt aktivistáinak érkezése a jelenlévő szocialista potentátok köreiben nem aratott osztatlan sikert. A jobbikosok már a fórum elején érezték a „gondoskodást”, hiszen egy mázsa feletti, martalóc kinézetű cigányt és egy nyomott orrú, feltehetőleg bokszoló férfit ültettek melléjük. Mint később kiderült, ők voltak az MSZP rendfenntartói. A jobbikosok látványos performanszra is készültek, de miután az őrök észrevették a transzparenseket, azonnal verbális öklözésbe bonyolódtak a békés aktivistákkal. A cigány férfi válogatott szidalmak közepette adta a jobbikosok tudtára: amennyiben felemelik tiltakozó tábláikat, akkor leteperi őket a földre. A fórum végén búcsúzóul még odaszóltak a nemzeti radikálisoknak: ha közzéteszik képeiket az egyébként nyilvános közéleti eseményről valamelyik internetes portálon, „akkor eltördelik a csontjaikat”.

Vas megyében 2005 óta illik komolyan venni a szocialista cigányok fenyegetéseit, hiszen vallomása alapján az akkori vasi baloldal fiktív tagbeléptetési botrányát kiszivárogtató fiatalembert is hasonló csapat fenyegette meg és bántalmazta. A fiatal férfi a bíróságon azt vallotta, hogy a halálos fenyítések után meg is erőszakolták, szexuális megrontói cigányok voltak. A Vas megyei Jobbik felszólítja a szocialistákat, hogy fejezzék be a sittesekre jellemző Ron Werber-i gyűlöletkampányt.

Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője és Rába Kálmán, a Jobbik Vas megyei önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…