2022. 10. 6. csütörtök

Brúnó, Renáta
1 EUR 423 HUF
1 GBP 483 HUF

El a kezekkel a vasútőröktől!

Ismert dolog, hogy a vasúti fejlesztési célok és a rendelkezésre álló források között óriási a szakadék, a Jobbik éppen ezért mond nemet a nyereséges feladatok további kiszervezésére. Hosszú évek óta hangoztatjuk és valljuk annak igazságát, hogy ebben az országban a pályázatok és a kiszervezések ne a hűbéri stallumok előre lezsírozott osztogatását jelentsék. Határozottan követeljük, hogy a magánzsebeket dagasztó, de az államnak és így az adófizető magyar embereknek további veszteséget okozó pénzszivattyúkat sürgősen zárják el!

Teljes mértékben egyetértünk a Vasutasok Szakszervezetével, amikor azt mondják, hogy el a kezekkel a vasútőröktől! Kiderült ugyanis, hogy az érintett tevékenységeket és a dolgozók többségét nem a biztonságot jelentő MÁV Zrt. fogadná be, nem visszaszerveznék, hanem külső vállalkozók kezébe adnák. Több mint kétezer dolgozó és családjaik érdeke áll szemben néhány, a szakszervezet által „pénzéhes cápának” nevezett bennfentes érdekével.

A Jobbik határozottan elítéli, hogy a balliberális idők gyakorlatához hasonlóan a vasútból ismét pénzt pumpáljanak magánzsebekbe!

Ander Balázs országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek